Sinterklaas viering verzet naar 3 december

Sinterklaas viering verzet naar 3 december

Beste collegaschutters,

Nog even en het is weer zover, dan bezoekt de goede Sint, zoals ieder jaar, onze vereniging.
Door het wegvallen van enkele hulpsinterklazen is het dit jaar helaas niet mogelijk om de door ons eerder geplande datum van 26 november aan te houden. De Sint zal ons nu een weekje later, op 3 december om 15:00 uur, bezoeken. De middag start om 14:00 uur.

Het inschrijf formulier hiervoor is per email aan ieder lid verstuurd.

Uiteraard rekenen we net als altijd op een grote opkomst zodat we er ook dit jaar weer een mooi feest van kunnen maken. Dus opa’s/oma’s, papa’s/mama’s meldt je (klein-)kinderen t/m 11 jaar snel aan en bezorg hen weer een mooie middag bij ons op de club.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Bestuur H.S.V. “De Helm”