Jaarstukken algemene vergadering

Jaarstukken algemene vergadering

Beste collegaschutters,

We beseffen dat de ‘waan van de dag’ ons tot op heden weerhouden heeft alvast enkele stukken die voor de oorspronkelijke Algemene Vergadering gereed waren op de website te publiceren. Hiervoor onze welgemeende excuses. We hadden dit tenslotte wel toegezegd!

Afgelopen dinsdag, 28 november 2017, is in het Bestuur besloten jullie de stukken die reeds gereed en (in het Bestuur) afgeprocedeerd zijn alvast beschikbaar te doen stellen. Deze staan inmiddels in het besloten ledendeel.
Onder:  Vereniging->Bestuur->Algemene Vergadering

In de bij de stukken gevoegde brief staat e.e.a. nader toegelicht. We laten jullie voor het einde van het jaar weten wanneer de Algemene Vergadering in 2018 zal plaatsvinden. Dit zal eerder (maart/april) zijn dan gebruikelijk.

Mocht je tussentijds vragen hebben laat het ons dan weten.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Bestuur H.S.V. “De Helm”.