Algemene Vergadering, KNSA Licenties en wapenvlaggen

Algemene Vergadering, KNSA Licenties en wapenvlaggen

Beste collega-schutter,

Graag brengen we nogmaals onder jullie aandacht dat we op woensdag 21 maart aanstaande onze Algemene Vergadering zullen houden. Dit is een bijzondere avond omdat we exact op deze dag ook ons 45 jarig bestaan mogen vieren. Details volgen nog!

Op 1 maart aanstaande zullen de huidige KNSA licentiepassen verlopen. Dit betekent dat we ergens in de loop van komende week zullen starten met de uitgifte van de nieuwe licentiepassen 2018. Je kunt deze afhalen bij de barmedewerkers.
NB. nieuwe aspirantleden zullen hun KNSA licentiepas binnenkort rechstreeks ontvangen, nadat hun VOG’s zijn ingeleverd en bij de KNSA geregistreerd. Zij krijgen hiervan bericht.

Tegelijkertijd met de uitgifte van de KNSA licentiepassen kunnen alle leden ook een gratis wapenvlag ontvangen (voor licht en/of zwaar kaliber; maximaal 1 exemplaar van ieder model per persoon!). Op een later moment zullen meerdere exemplaren eventueel tegen geringe vergoeding te koop zijn.
LET WEL: met de uitgifte van de vlaggen willen we onze leden stimuleren deze ook daadwerkelijk te gebruiken. De VVF’ers/baancommandanten zullen je hierop attenderen!

Met vriendelijke schuttersgroet,
Bestuur H.S.V. “De Helm”