Familiedag 21 april 2018

Familiedag 21 april 2018

Beste collega-schutter,

Zoals eerder via nieuwsbrief, verenigingssite en Algemene Vergadering bekend gemaakt, organiseert onze vereniging, ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan, op zaterdag 21 april aanstaande een ‘FAMILIEDAG’.
Enkele enthousiaste leden zijn met dit initiatief gekomen en vervolgens, in goed overleg met het Bestuur, aan de slag gegaan om de organisatie van deze dag op poten te zetten. Deze werkgroep is erin geslaagd een aantrekkelijk programma op te stellen.

Het Bestuur heeft veel waardering voor hetgeen de werkgroep tot dusver tot stand heeft gebracht. Omdat zij niet alle programmaonderdelen zelf kan verzorgen heeft de werkgroep een aantal leden bereid gevonden een helpende hand te bieden. Ook deze medewerkers bedankt het bestuur alvast voor hun bereidwillige en spontane medewerking.
Laten we met ons allen van deze dag een succes maken!

De ‘Familiedag’ is geen open dag, aanmelden is dan ook noodzakelijk. Enerzijds om vooraf een beeld te krijgen van hoeveel gasten (en wie) we kunnen verwachten. Anderzijds om bij deelname aan activiteiten de betreffende personen te kunnen indelen. Bij de ingang tot de accommodatie zal controle plaatsvinden aan de hand van de aanmeldingen. Zorg dus dat je dat vooraf hebt gedaan om teleurstelling op de dag zelf te voorkomen! 
Zorg dat je je lidmaatschapspas zichtbaar draagt en dat zowel jij zelf als je gasten een ID-bewijs bij zich hebben!

Graag tot zaterdag 21 april aanstaande!