Nieuwsbrief 5 2018

Nieuwsbrief 5 2018

In het besloten ledendeel staat inmiddels nieuwsbrief nummer 5 van 2018, met daarin weer veel informatie die voor je van belang kan zijn.

De zomervakantie ligt alweer zo’n twee maanden achter ons en de dagen worden korter. Na een fantastisch mooie en warme zomer gaan de temperaturen langzaam omlaag. We gaan richting het laatste kwartaal van dit jaar, een moment ook om te denken aan de contributiebetaling voor het volgende jaar. Maar deze nieuwsbrief bevat meer informatie die voor je van belang is. Wat te denken van de Interne Competitie (IOC), het ondertekenen van WM3 formulieren of het inlichtingenformulier WM32. Het komt allemaal aan de orde in deze 5e nieuwsbrief van het jaar 2018. Uiteraard vind je de van belang zijnde informatie, inclusief de nieuwsbrief, ook terug op de website. Ga er even voor zitten en neem de inhoud tot je. Niet onbelangrijk om de informatie rond je lidmaatschap actueel te houden. We wensen je een mooie afronding van je IOC 2018 en alle succes bij je “jacht op de 10” !

Bestuur H.S.V. “De Helm”