Overlijden Piet van de Werff

Overlijden Piet van de Werff

Wederom hebben we helaas afscheid moeten nemen van een icoon van onze vereniging. Wij ontvingen het trieste bericht dat vanochtend, zondag 28 november 2021, in alle vroegte ons zeer gewaardeerde lid van het eerste uur, Piet van de Werff, op 82 jarige leeftijd is overleden.

Met lidnummer 37 en KNSA licentienummer 533 was Piet al meer dan 50 jaar in de schietsport actief.

 Enkele maanden na de oprichting in maart 1973 werd Piet lid van H.S.V. “De Helm”. Vanaf dat moment is hij de vereniging altijd trouw gebleven. Lange tijd ook samen met zijn vrouw Jo, die jarenlang de boekjes van onze schutters afstempelde en erop toe zag dat dat de registratie van schietbeurten zorgvuldig gebeurde.

 Ook al was hij de laatste jaren niet meer in staat zelf actief de schietsport te beoefenen, Piet kwam af en toe toch nog een avondje langs om op zijn favoriete plekje, aan de kop van de bar, een biertje te nuttigen en bij te praten met zijn collega-schutters. Na het overlijden van Jo in september 2019 ging het met Piet ook snel minder goed, maar tot het laatste moment is hij lid van de vereniging gebleven. Op het moment van overlijden was Piet zelfs het op één na langstzittende lid van de vereniging. De club zat in zijn hart!

We wensen Piet zijn kinderen, familie, kennissen en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Het is momenteel nog ongewis hoe het afscheid van Piet eruit zal gaan zien. We houden jullie op de hoogte. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de penningmeester/vice-voorzitter.