Uitgifte verenigingswapens tijdens bouwvakvakantie

Uitgifte verenigingswapens tijdens bouwvakvakantie

Het nieuwsbericht van 29 juli jongstleden over onder andere de beperkte openstelling van de accommodatie tijdens de bouwvak, heeft bij enkele leden vragen opgeroepen wat betreft de uitgifte van verenigingswapens. Voor alle duidelijkheid herhalen wij nog een keer de met de coördinatoren / commissarissen gemaakte afspraak dat de reguliere schiettijden (zie website) tijdens de bouwvak (maandag 8 t/m zondag 28 augustus 2022) gehandhaafd blijven met uitzondering van:
– maandagavond, 8, 15 en 22 augustus: schietbaan voor alle disciplines gesloten
– vrijdagavond 12 en 19 augustus: schietbaan voor alle disciplines gesloten
– zaterdag 27 augustus: schietbaan vanwege externe wedstrijd, voor alle verenigingsdiciplines gesloten

Tijdens de reguliere schietavonden voor pistool/revolver en voor geweer worden ook verenigingswapens uitgegeven zoals te doen gebruikelijk.

Voor de geweerdisciplines geldt dat op zaterdag 13 en 20 augustus de schietbaan om 16.00 uur sluit. Op zaterdagen worden alleen verenigingswapens uitgegeven tussen 13.00 en 15.00 uur, zoals al langer geldt.