Nieuwsbericht leden 3 januari 2023

Nieuwsbericht leden 3 januari 2023

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat 2023 in alle opzichten een voorspoedig en gezond jaar mag zijn, voor jou en je naasten. Wij zullen er als bestuur en vrijwilligers weer alles aan doen om jullie zo goed mogelijk in staat te stellen jullie favoriete sport te beoefenen.

NIEUWJAARSRECEPTIE

Op zondag 8 januari 2023 ontmoeten we je vanaf 14:00 uur graag in de kantine van de schietbaan om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

JAARPLANNING 2023

De jaarplanning 2023 is beschikbaar en zal in de kalender op de website worden verwerkt. Via deze link kun je de volledige jaarplanning in PDF downloaden. Noteer de voor jou relevante data in je agenda zodat je niet onnodig naar de baan komt of bepaalde evenementen mist.

Heb je vragen over deze jaarplanning laat het dan weten via penningmeester@hsvdehelm.nl