Nieuwsbericht leden 20 september 2023

Beste collega-schutters,

Begin september heb je van ons een persoonlijke uitnodiging thuis ontvangen voor de jubileumviering van zaterdag 30 september aanstaande. Ook hebben we hier via mailberichten en de website eerder aandacht aan besteed. We vragen nog je aandacht voor het volgende:

 • In de uitnodiging word je gevraagd je aan te melden voor deelname aan de feestelijkheden. Dit is van belang voor het organiseren van voldoende zitplaatsen en voor de catering. Heb je nog niets laten weten stuur dan alsnog UITERLIJK zondag 24 september een mail naar bestuur@hsvdehelm.nl (ook graag als je niet aanwezig kunt zijn);
 • De festiviteiten vinden plaats op de schietbaan zelf. De kantine zal, met uitzondering van de toiletten, gesloten blijven;
 • We verzoeken je vriendelijk, in verband met het officiële gedeelte, om 15 uur aanwezig te zijn;
 • Kom je met de fiets parkeer deze dan alleen in/bij de overdekte stalling links van de ingang.
 • Kom je met de auto, weet dan dat het parkeerterrein bij de baan uitsluitend zal worden gereserveerd voor extern genodigden, gasten die slecht ter been zijn, catering en andere bij de organisatie van het jubileum betrokkenen.
  • Voor onze leden hebben wij toestemming om te parkeren bij onze buren. Je kunt bij Meulendijks Verpakkingen op de hoek parkeren en tegenover de schietbaan bij Huijbregts Groep (graag aan rechter voorzijde bij
   het bord “P Bezoekers”; poort vrijhouden en niet parkeren bij laadstations links).
  • Ook is er ruimte op de parkeerstrook aan de weg tegenover het pand van Huijbregts. Vermijd parkeren op de grasstroken in verband met het risico van een boete.
  • Vanuit de vereniging zullen enkele collega’s de toestroom van verkeer begeleiden.

LET OP: de reguliere schiettijden op zaterdag zijn eerder al geannuleerd. In verband met de op- en afbouw op de schietbaan zelf moeten wij helaas ook de trainingen op vrijdagavond en zondag annuleren. We rekenen op jullie begrip.