Welkom

Mogelijke heropening schietbaan 19 mei

Beste collega schutters,

We hebben hier bijna een half jaar naar uitgekeken, maar het einde van de lockdown voor de schietsport lijkt nu toch echt in zicht.
Voorlopig ziet het er naar uit dat we vanaf 19-mei-2021 weer mogen schieten, tenzij er door het kabinet aan de noodrem wordt getrokken. Laten we hopen dat dat niet nodig is.

Zie voor informatie Korpscheftaken en verlofverlenging ook de website van de KNSA (www.knsa.nl)

H.S.V. “De Helm” in Helmond is een middelgrote schietsportvereniging met momenteel circa 250 leden en is opgericht op 21 maart 1973. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA), de overkoepelende organisatie voor schietsportverenigingen in Nederland.

Een aan de vereniging gelieerde stichting heeft op 29 december 2005 de Regionale Politieschermenschietbaan in Helmond aangekocht, waar zij de beschikking heeft over 20 schietpunten van 25m tot 100m.

De vereniging kent de volgende wapengroepen: groot en klein kaliber pistool/revolver en geweer, historische wapens, Parcours en Militair pistool, Field-Target (FT) en Luchtgeweer. Binnen deze wapengroepen worden op diverse momenten in de week (avonden en weekend) talloze disciplines geschoten.

Naast het schietsport gebeuren hecht de vereniging ook grote waarde aan het sociale aspect. Jaarlijks worden diverse activiteiten georganiseerd.

 

website-logo

Privacy beleid H.S.V. “De Helm”
Disclaimer