GKG training mogelijk op 26 en 30 mei 2019

GKG training mogelijk op 26 en 30 mei 2019

Beste GKG-schutters,

Op zondag 26 mei en donderdag 30 mei kan er getraind worden. In overleg en met toestemming van het bestuur hebben 2 extra trainingsdagen kunnen organiseren/regelen.

De schiettijden:
– Zondag 26 mei: Van 12:30 uur tot 15:00 uur. Bij voldoende animo blijven we langer open.
– Donderdag 30 mei: Reguliere openingstijden.

Op de beide dagen zal de kantine ook open zijn.

BC = Rouleren.

Met vriendelijke groet,

Eric, Dennis en Hamid

Telefoon nummer KCT Eindhoven

Telefoon nummer KCT Eindhoven

Sinds enige tijd is er ook een apart telefoon nummer om rechtstreeks met KCT Eindhoven te kunnen bellen. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om te verlengen of een wapen bij cq af te schrijven.

Naast het reeds bestaande nummer 0900-8844, waarmee je de politie centrale belt en doorverbonden kunt worden met KCT Eindhoven, kun je nu ook gebruik maken van het nummer 088-9630801

Let op, KCT Eindhoven is enkel bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 16:30.

Baancommandant lijst GKG update!

Baancommandant lijst GKG update!

De baancommandant lijst voor GKG is aangepast ivm vervallen zaterdagen.
Deze staat inmiddels gepubliceerd in het besloten ledendeel.

Schiettijden GKG zijn als volgt:
Donderdag: vanaf 19:00 – 22:00
Zaterdag:     vanaf 12:30 – 17:00

KNSA passen 2019 beschikbaar

KNSA passen 2019 beschikbaar

Je huidige KNSA licentiepas 2018 is nog geldig tot en met 28 februari 2019. Dit betekent dat je vanaf 1 maart aanstaande een nieuwe licentiepas 2019 nodig hebt voor deelname aan wedstrijden en het verlengen van je verlof.

Voor de leden van HSV de Helm die tijdig hun contributie voor 2019 hebben voldaan zijn de nieuwe KNSA passen inmiddels beschikbaar.

De KNSA passen zijn vanaf vandaag af te halen in de kantine van de schietvereniging.

Onderzoek onder KNSA leden

Onderzoek onder KNSA leden

Onderzoek onder KNSA-sportschutters
maandag 28 januari 2019

De KNSA doet onderzoek onder de bestaande KNSA-sportschutters (dus leden van KNSA-verenigingen) naar de motieven waarom zij de schietsport beoefenen, op welke wijze zij de schietsport beoefenen en hoe zij de service- en dienstverlening van de KNSA ervaren. Dit onderzoek vloeit voort uit een actie uit het KNSA-meerjarenbeleidsplan 2017-2020 en moet uiteindelijk bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de schietsportbeoefening en van de service- en dienstverlening van de KNSA.

In samenwerking met het Mulier Instituut is inmiddels een vragenlijst opgesteld waarin onderwerpen worden behandeld die inzicht moeten geven in eerdergenoemde vragen. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk door het Mulier Instituut verwerkt en de resultaten worden niet op persoonsniveau gerapporteerd. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de KNSA roept zoveel mogelijk leden van schietsportverenigingen op om de vragenlijst in te vullen, en vraagt verenigingsbesturen hun leden daartoe te motiveren. Hoe groter de respons, des te representatiever straks het onderzoek.

De vragenlijst is online beschikbaar op: https://onderzoekstool.nl/aa/knsa-leden (klik)

U komt dan op een website van het Mulier Instituut waarop duidelijke aanwijzingen staan hoe de vragenlijst moet worden ingevuld. Wij hopen op medewerking te mogen rekenen van zoveel mogelijk sportschutters, zodat de resultaten van dit onderzoek uiteindelijk de kwaliteit van de schietsport en de service- en dienstverlening van de KNSA kan verbeteren.