Schietbaan per direct tot en met 6 april gesloten

Schietbaan per direct tot en met 6 April aanstaande gesloten voor alle verenigingsactiviteiten

Beste collegaschutters,

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Na de eerdere aanscherping van de maatregelen, specifiek voor Noord-Brabant (zie ook ons bericht van 11 maart 2020), zien we dat de overheid op 12 maart aanvullende maatregelen heeft getroffen. Het Kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport te vragen om niet alleen alle sportevenementen, waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten, maar ook alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen. In ieder geval tot en met 6 April.

De KNSA heeft zich vanavond achter dit advies geschaard door al haar activiteiten tot en met 6 April af te gelasten. Bovendien roept ze haar leden (de schietsportverenigingen) op om ook de verenigingsactiviteiten vooralsnog stop te zetten. Een aantal verenigingen heeft hieraan inmiddels gehoor gegeven en ook ons bestuur heeft zich vanavond unaniem achter deze oproep geschaard. 

Het bestuur sluit met directe ingang, tot in ieder geval 31 maart aanstaande, de schietbaan voor alle verenigingsactiviteiten. 

We houden julie uiteraard op de hoogte en rekenen ook nu op jullie begrip en steun. We hopen zeer dat we elkaar na 31 maart snel weer op de schietbaan zullen treffen.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Bestuur H.S.V. “De Helm”

IOC update

IOC update

de nieuwe IOC scores voor alle bekende disciplines staan inmiddels weer online in het besloten leden gedeelte, dus eerst even inloggen.

UPDATE CORONAVIRUS!

Update Coronavirus!

Beste collega schutters,

Afgelopen weekend hebben wij jullie geïnformeerd over de ontwikkelingen met het Coronavirus en de adviezen die wij, in lijn met die van het RIVM, meegeven in relatie tot het bezoeken van onze accommodatie. Deze adviezen staan op dit moment nog onverkort overeind, echter inmiddels is er wel wat veranderd waar het gaat om aanscherping van de maatregelen voor de Provincie Noord-Brabant (zie hierna). Om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden adviseert NOC*NSF om tot en met komend weekend alle sportwedstrijden in de Provincie af te gelasten. Dat hebben wij inmiddels in overleg met Militair Wapen Nederland (MWN) voor zaterdag, en onze eigen commissaris Lucht voor zondag, ook gedaan. De MWN en FT wedstrijden gaan dus niet door. Lees “UPDATE CORONAVIRUS!” verder

KNSA passen 2020 beschikbaar

KNSA passen 2020 beschikbaar

Je huidige KNSA licentiepas 2019 is nog geldig tot en met 29 februari 2020. Dit betekent dat je vanaf 1 maart aanstaande een nieuwe licentiepas 2020 nodig hebt voor deelname aan wedstrijden en het verlengen van je verlof.

Voor de leden van HSV de Helm die tijdig hun contributie voor 2020 hebben voldaan zijn de nieuwe KNSA passen inmiddels beschikbaar.

De KNSA passen zijn vanaf vandaag af te halen in de kantine van de schietvereniging.

Zaterdag 28 december GKG en KKG baan open

Zaterdag 28 december GKG en KKG baan open

Wij hebben van het bestuur de goedkeuring gekregen om op ZATERDAG 28 DECEMBER 2019, tussen 12.00 uur tot 15.00 uur, de schietbaan open te stellen voor de KKG en GKG schutters.
Er worden ook verenigingswapens uitgeleverd zowel KKG als GKG.
De kantine is op deze zaterdag gesloten.

Verder willen wij jullie alvast prettige kerstdagen, een gelukkig nieuwjaar en een gezond en sportief 2020 toewensen.

Gerrie en Koos.